2024-03-18 140 views
其實食咗樂麵一段時間,第一次食就已經覺得佢地既湯底樂正,但係反而拉麵🍜關注組唔係太推介🥹我覺得我應該要出番個食評黎同佢平反一下!我地食既係葵芳新都會分店,應該係店長既哥哥都好主動serve我地,仲同我地推介最近新推既福元湯丸!於是我地最後就叫咗一枱野食😆先講咗我最鍾意既醉雞湯拉麵先!今次我試咗佢地既蕎麥拉麵,真心ok! 佢哋既湯底一如既往既香濃,加埋蕎麥拉麵🍜好夾🩷佢地既慢煮雞好滑,正👍🏼另一個叫咗胡椒豬肚湯拉麵,呢個我覺得驚艷度無咁高,不過都好味既,幾啱冬天食蝦滑釀秋葵幾特別,佢幾淡口,小朋友都食得🩷食落都幾多蝦滑,推介筍係我每次食拉麵都一定會叫既!筍絲其實都係來貨野,所以無咩特別😆最後係福元湯丸!聽staff講原來係佢地有份嫁,想多啲人食佢地既湯丸先至會賣埋,不過其實唔係已經好出名架啦咩😆anyway,佢地既湯丸係好味既,皮同餡既比例好好,皮唔會好厚或好冧,花生餡都好香,不過食完先知佢可以花生同芝麻兩款mix🙂早知就叫mix la🥹每次黎到呢度都好似坐唔滿,希望有多啲人欣賞佢地既拉麵啦🥹🥹

每次黎到呢度都好似坐唔滿,希望有多啲人欣賞佢地既拉麵啦🥹🥹
2024-03-02
$120 (Lunch)
  • 花雕醉雞湯拉麵