2020-08-13 1846 views
之前見到上網有推介$280 食個tea set 加完一除番開每人都係$150 好似好抵咁呀 一於嚟試試佢 望下menu有咩食先 先上特飲 士多啤梨梳打同桃梳打 桃好飲過士多啤梨好多 無咁假同埋無咁甜 3層架嚟啦 最頂甜點 中間咸 打完卡記得食熱野先呀 剛剛炸起嘅蝦仲係脆ga 呢個好食 其他甜點都正正常常啦都打大佬個scone啦 表面望落去已經好硬好乾 所以留到最後先食佢啦 用把刀切佢 連把刀都插唔到入去啊 硬到好似石頭咁 用嚟扔死人都得 點解會有啲咁難食嘅scone ga 到底係點做到㗎 唔該間酒店改善下佢嘅質素啦 一件甜品就搞到成個觀感差晒 明明其他都幾好食嘅 呢舊scone我咬左一小啖就放棄左

3層架嚟啦 最頂甜點 中間咸
夏日悠悠下午茶