2017-11-02 181 views
將要去韓國嘅我好想快啲體驗韓國嘅生活,所以叫朋友推介一間韓國野俾我,之後佢就介紹左呢間地方相對有啲難去,用咗啲時間先搵到前菜有呢幾碟,特別想介紹下個泡菜,真係做得非常之入味,我忍唔住食晒!我係一個好鍾意食蝦嘅人,所以見到有蛋包蝦就即刻叫黎食,佢啲蝦好大隻!同埋啲蛋漿可以完全cover到啲蝦,兩者真係好夾!之後再叫另一種蝦,就係—醬油蝦!其實我來之前已經知道有呢一個菜式,但係知道佢唔係成日都有,咁好彩今日俾我遇到,真係天意!實在太好食,唔會太咸,味道啱啱好!主菜係韓式炒粉絲,佢唔會太油膩,好食!最令我覺得impress 嘅就係佢有飯後甜品,食完要重口味嘅嘢食返啲生果真係冇得頂!總括嚟講呢間真係好食,我都會推介比多啲朋友
地方相對有啲難去,用咗啲時間先搵到

蛋包蝦

醬油蝦

之後再叫另一種蝦,就係—醬油蝦!
實在太好食,唔會太咸,味道啱啱好!

韓式炒粉絲

主菜係韓式炒粉絲,佢唔會太油膩,好食!

總括嚟講呢間真係好食,我都會推介比多啲朋友
2017-11-01
Type of Meal