‼️睇清楚地址‼️‼️對清楚地址‼️‼️望清楚地址‼️同一條街有2️⃣間叫「牛屋」嘅扒房,門口裝橫都幾類似,當日去係五一黃金週期間嘅晚市時段,去咗錯嗰間~ 唔太多人幫襯而且冇文宣,好彩男朋友拉住我話再睇下先,行返落斜落就見到好多人等緊位嘅真牛屋🌟··海鮮酥皮湯🦞 +$18推薦指數:★ ★ ★ ★ ☆為咗酥皮湯而來🤪🤪,有2️⃣層幾厚嘅酥皮,酥皮好鬆化,帶牛油香,浸落湯到食依然保留口感,海鮮湯滿滿嘅配料;餐包幾軟熟,熱辣辣,店員已塗好牛油🧈,唔錯💫·黑椒西冷扒 $88推薦指數:★ ★ ★ ☆ ☆🥩$88嚟講都算幾大塊,ᴏʀᴅᴇʀ咗7成熟,呢款西冷軟淋偏薄身,薯菜份量都唔少,薯條幾脆口😋·美國一級安格斯西冷 $188推薦指數:★ ★ ★ ★ ☆同樣都幾大塊🤩,呢款西冷就厚肉少少,7成熟,牛肉味比上者出好多,肉質粉嫩,一啲都唔靭,相對而言呢款西冷較有口感·可能食咗成個酥皮湯都飽咗3份1🙈,而且塊扒都幾大下,配薯菜都已經好飽🤭,如果平時唔太食得多嘢建議配薯菜就夠啦🤪。 💛當晚座位坐近廚房,竊聽到廚房同樓面嘅對話,滿滿嘅認同‼️藉此我FC,堅黃🌟.
‼️睇清楚地址‼️
‼️對清楚地址‼️