☕️望住石牆樹嘆咖啡☕️推介指數 ❤️❤️❤️❤️❤️約咗朋友响堅尼地城但未夠鐘,咁不如睇吓過百年歷史嘅石檣樹,而且亦係香港古樹之列!幾棵古樹融入堅尼地城的舊樓之中,冇一點違和感,可以話係當區嘅象徵嘅感覺,真係好靚。响對面有一間藍白文青裝修嘅cafe,入口側面仲有個打卡位。見仲有少少時間就決定入去坐吓,不過只有飲一杯咖啡時間。💕Cappuccino ✨响選擇困難症發作又無咩時間之下就點咗杯Cappuccino,因為見到一杯靚嘅拉花,心情都會好啲❣️✨泡沫挺身細緻,飲落咖啡同奶互相配合得岩岩好而且順滑!店員服務反應快捷又friendly,店內氣氛良好,距離地鐵站約5分鐘路程都好方便!總結:-食物 ❤️❤️❤️❤️❤️環境 ❤️❤️❤️❤️❤️服務 ❤️❤️❤️❤️❤️.··餐廳:Infiniti C (西環)地址:西環堅尼地城科士街40號浚峯地下6號舖
☕️望住石牆樹嘆咖啡☕️
推介指數 ❤️❤️❤️❤️❤️

💕Cappuccino
✨泡沫挺身細緻,飲落咖啡同奶互相配合得岩岩好而且順滑!

總結:-
食物 ❤️❤️❤️❤️❤️
環境 ❤️❤️❤️❤️❤️
服務 ❤️❤️❤️❤️❤️
餐廳:Infiniti C (西環)
地址:西環堅尼地城科士街40號浚峯地下6號舖