純粹個人睇法,我覺得一間食市既服務質素比食物質素重要,當然唔係話服務好就可以整d垃圾出黎比人食,不過同樣地係我個人角度,今次證明左服務質素好真係好重要,十一點幾去到本身唔係好多人所以我坐左四人台都無職員介意,仲好好禮貌向我推介佢地最新推出既幾種食物(點心紙上未有),其中既炸菜雞絲腸粉我好有興趣,所以要一個加多龍燒賣,即叫即蒸,等左一陣個腸粉先黎,未落鼓油,個阿姐就問我需唔需要,佢話因為炸菜本身都咸所以唔知我想唔想加鼓油,我話要佢就同我加落碟邊,基本上每一個客人佢地都係咁做,我覺得幾周到,不過講碟腸粉既質素應真麻麻,皮厚而且唔滑竟然仲有小小痴牙,不過唔算太過份,然後到個燒賣,出晒煙我都要等一陣先影得相同埋食,其實都唔算係好特別,總之叫做我食過之中算好既。
到我差唔多食完既時候可能已經進入繁忙時間,客人開始多,開始要搭台,我見有四個人入緊黎,我果陣都已經食晒仲有半杯茶未飲,都拿拿淋飲埋就起身走,d阿姐見倒都即刻同我講唔好意思,其實駛乜唔好意思,又唔係你趕我走我自己起身姐,本身我覺得香港人有個好黑人憎既習慣,就係係食市好鍾意食完坐返你幾十分鐘先肯走,真係理得你出面排幾長龍,總之我比左錢就大晒咁,我就永遠唔會咁做,因為我自己係一個好憎等既人,所以我都唔會想要其他人等一d無謂既時間,尤其係每次有類似情況我都會諗起某次係某吉列專門店發生既事,我都盡量會讓下其他人。
總括黎講呢度既食物質素真係好一般,但我一定會再黎,點解相信唔駛多講了,食得開心的一餐。
以上全為個人意見,請勿在意