2020-10-28 539 views
服務態度奇差,叫人落餐應機遲遲唔黎,黎到好趕時間咁,叫人比隻湯匙最終到走都未比到我,難怪見到啲評論話呢度係一班游魂嘅waiter, 我覺得唔只游魂,係無靈魂,一點禮貌都無,落餐無讀單,有無餐飲又唔講,黑糖麵包要逐次叫又唔講,3個人叫左4個餐,得一份麵包,你唔問都唔知係點玩法,叫佢refuse即黑面,咩態度,講返塊牛排,難食,叫5成熟,最終係一塊排有3份之1係5成,3份之2係7-8成,唔明白點解重咁多人食呢間野,服務同食物品質完全唔合格,如果要食環境大把好過呢度,強烈建議大家未試過都唔好試,要試都唔好去德福呢間,簡直垃圾,未試過食西餐食到咁差嘅服務水平,同花園竟然有得揮,以後唔會再黎。我寫食評真係唔多,唔係同朋友慶祝生日而攪到咁嬲都唔得閒打論文寫佢,祝呢間德福分店早日摺埋。
  • 黑糖麵包