Hiring
$18,000-$22,000
Monthly (Negotiable)
$17,500-$25,000
Monthly
2024-01-29 660 views
初次光顧,亦是最後一次一開始坐低都冇乜問題,仲覺得個小菜好食,點咗嘅菜都好快到哂。餐飯食到一半左右,位短髮女收銀員冇任何説話,一手單一手card機,連bill folder都冇,就直接放低張單,講咗句’有冇yuu’,埋哂單一句唔該多謝都冇。之後一位短髮女侍應(?!定係洗碗員)行過嚟,貌似想收我地枱上嘅片皮鴨碟,但我仲夾緊碟上嘅青瓜,佢就咁講咗句’拎落嚟夾啦’,完全係無視我夾緊餸,就直接拎裝青瓜嗰個碗落枱面,收走片皮鴨碟。另外我地仲未食完,就有一位長髮戴眼鏡女侍應,收我地枱面嘢嗰時,冇問我地啲嘢仲要唔要,肴肉未食哂就收走個汁,當我同佢講我仲要用個汁嗰時,佢回應咗句’吓’,唔好意思都冇一句,攞返收走咗嘅汁放返上枱就走開咗。最後啲staff個個趕收工咁,洗碗員直接推埋架車出廳面收嘢,其他staff就企哂係到傾計,但廳面仲有客人。菜式唔好食都算,服務態度仲要咁差根本就趕緊客。
初次光顧,亦是最後一次

菜式唔好食都算,服務態度仲要咁差根本就趕緊客。
2024-01-29