2021-08-18 354 views
以前都偶爾去幫襯,但今日同朋友去食嘢,絕對唔係繁忙時間所以當時冇乜人,但D伙記好似全世界欠左佢哋咁!坐低左連一杯水都唔俾,黑口黑面不特只仲要叫佢哋落單, (個位四眼高大哥哥仔) 扮睇你唔到,但又唔係有嘢做!好似行 catwalk 咁!十問九唔應。之後我哋見叫咗個菠蘿油好耐都未到,咪問吓另一位伙記,睇吓張單又係唔出聲又走咗去!呢D咁嘅茶餐廳如果唔鍾意做街坊生意,咁就唔好開係平民百姓生活嘅地方。去將軍澳電視城又或者去九龍灣展貿開鋪,淨係招呼娛樂圈D人攞簽名做牆紙囉!啲嘢依家又唔係十分之好好食,水準又降低,態度又極其差。其實佢一間餐廳除咗啲食物之外,啲員工嘅態度都好重要囉!之前有疫情嗰陣時候,啲態度都好啲嘅,而家生意好返啲就咁,真係好趕客囉!
啲嘢依家又唔係十分之好好食,水準又降低,態度又極其差。