2021-03-28 207 views
之前試過一次,真心覺得佢地啲咖啡好。但之後喺IG問佢地點訂咖啡豆,無回應。明白唔喺間間店都會好Responsive, 但新年期間,有意支持佢地,幫襯買佢地嘅禮盒,就煮分殷勤。戲玉係我今日要去用埋埋佢地張現金券,因為就快過期。好不容易抽到時間,但最後發現佢地無開。已經查過佢地IG, 無特別開店安排,所以又留言喺IG, 照樣唔覆,我企咗喺舖頭前等,都唔知等好唔等好。呢種服務態度真係唔得,浪費客人時間。喺ig, or fb一個聯絡電話都無。我向佢地反映,佢地就standard script, 「我地會向負責人反映」,好失望,唔會再幫襯
喺ig, or fb一個聯絡電話都無。