2021-12-20 591 views
因為之前訂唔到枱,所以晚上6:00諗住早D去試下walkin有冇位,到達後見餐廳得四五張枱有人,有大約三分二空枱,我就試下問有冇位,個白頭佬就話得卡位,但我同佢講因為我有一個歲半的BB想要求坐BB櫈,佢話卡位放唔,我要求話想唔坐卡位,點知佢有其他空枱都唔得,如果要唔坐卡位就等90分鍾,開頭有D生氣想走,因為白頭佬態度極差,仲話如果唔坐可以唔好幫襯,叫我去對面餐廳食,但因為家人之前話想食,所以無奈都坐卡位食,點知唔夠五分鐘,就有兩大人一個小朋友walkin問有冇位同BB櫈,個白頭佬立即話有,我見到立即火都黎,立即問佢為何我要求就話無,佢話因為我有4個人,我立即問一張枱是剛可坐4人,佢又立即話因疫情要有安全距離有一面不能坐,我就反問佢你們枱同枱之間都不到1.5米安全距離啦,最多我哋坐迫D,佢先同我地轉位,其實店內食物是ok的,但服務態度真係真係極差
  • 古罈酸菜滑魚片
  • 厚切叉燒皇