如果以熱狗點做店舖主打,隻士林熱狗算唔合格,即整既食物無可能係凍,醬汁ok但而熱狗包明顯烘過但係已經淋身凍了,以$32整體口感有如$10 ikea貨色; 另外熱狗加$12可配2份小食,再加$5可轉大薯條,咁我地問店員可否轉做$24芝士煙肉薯條,但店員只答$26,咁即係單點,我地再問再揀已經黑面兼語氣其差,結果不再問快快手逐一單點算了,之後站在一旁等食物又見對其他人服務正常,我懐疑是她看顧客是以熟客或政見去作選擇性服務態度?總括來說食物是ok,薯條即炸很出色,而且政治理念正確,大家立場相同,但員工服務有待政善
2019-12-25
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$30 (Dinner)