2017-03-03 853 views
同男朋友係沙田晚餐 見冇咩人就食依間叫左個二人套餐 (有沙律,小食「唔知算唔算」、pizza /意粉 、二杯飲品) 埋單三百幾講個沙律先 有二個選擇 唔記得另一個係咩 我選左紅菜頭沙律 唔知係我食唔慣定點首先一拎上黎 已經聞到好重好重好重既醋未(唔知係咪黑醋 我唔清楚)食落去 有一啖類似cream質品既野(我唔中意食 想吐番出黎咁濟)菜 澀既(唔知咩菜 都唔知佢本身係咪咁 我都係唔中意) 紅菜頭 (雖然冇味但咁我先覺得係沙律入面最好食既野 但只係食左3-4舊)我真係接受唔到 男朋友又唔食既 最後成碟叫職員收走咗 真心覺得好浪費帶我真係完全食唔落!到小食(唔知算唔算)係一個類似芝士波波質應既面包(原諒我真係唔識形容)點另一個只有少量 有蘑菇芝士整成個醬 好食既意粉同埋Pizza之間我哋選擇咗Pizza 我哋揀咗辣肉腸pizza 雖然等左一段時間先有得食但係味道唔錯如果我再食呢間野會係因為個Pizza飲品普通罐裝可樂 加冰底加半片檸檬比你總括黎講 我會再食但唔會食沙律 散叫好過(以上個人意見)
同男朋友係沙田晚餐 見冇咩人就食依間

講個沙律先 有二個選擇 唔記得另一個係咩
我選左紅菜頭沙律 唔知係我食唔慣定點
帶我真係完全食唔落!

飲品普通罐裝可樂 加冰底加半片檸檬比你

總括黎講 我會再食但唔會食沙律 散叫好過

(以上個人意見)