點知俾佢破壞左成餐飯
要左兩個 set (一個係海鯛, 一個係紙包雞), 另散叫一個巴拿馬 pizza, 一個義大利飯
落左單十分鐘黎左個麵包, 我已經奇怪點解有包冇湯. 再等左十分鐘都唔對路, 同個侍應講. 個侍應聽完都唔知有冇幫我跟. 又等左十分鐘都未黎. 真係火都黎. 坐左半個鐘, 湯都未有??
問另一個侍應發生咩事. 佢走左埋部電腦度 check, check 完連一個回答都唔俾我, 淨係向度望住我. 咁即係咩意思?
服務已經差. 食物質素唔見得好幾多. 個巴拿馬 pizza, d 巴拿馬火腿同芝士都冇味. 但個"香草"就落左勁多酒醋. 擺明特登用黎蓋過成個 pizza 既味,去掩飾材料既不濟. 唯一叫好少少既只有係佢個餅底夠脆,但咁都冇辦法彌補味道既差勁.
另一個主菜海鯛, 從佢既外型黎睇,我冇辦法說服自己呢條魚唔係向百佳買返黎既... 我完全想像唔度, 俾成 $170 蚊, 同我向百佳用 $30 買返黎既魚係同一個樣
紙包雞同義大利飯既味道係正常既... 不過個紙包雞正確黎講佢係俾左個"紙包雞粒+冬菇"我...
而我發覺問題唔淨正係出向我張枱.. 左邊張枱叫左個加哩雞, 但黎左個加哩豬. 人地問佢咁點算, 個經理仲要顧而及他, 兜幾個圈先肯同佢地換過個送. 後邊張枱上左個牛排,但人地食左一口就要求佢換過, 我唔知發生咩事, 但斷估都係方好得去邊, 佢先肯二話不說幫佢換.
總括黎講.. 呢間野既佈置係 ok 既. 不過呢... 服務同食物質素真係超唔掂. 我要求其實唔高. 但都接受唔到等成個鐘先有野食. 何況咁既食物質素, 四個人俾 $600 蚊. 真係唔值.. 下次請都唔黎添呀...