2011-05-04 26 views
本人都算係好相遇既人黎..基本上平時食飯見到d員工既服務差都只會覺得情有可原..因為人人都有情緒..但係今次真係嬲到我爆其實之前都有黎開呢個名舫酒家..因為尚德呢邊真係唔多酒家..今次同媽咪去食飯..一開始張圓枱因為唔平衡..所以我地就叫左個伙記過黎(高高瘦瘦,帶眼鏡,下巴有粒痣既)點知佢一過到黎唔出聲無啦啦推張枱..搞到本身斟左個d茶灑哂落我地..佢竟然當無事?!道歉都無句..個時都已經有d嬲之後食緊飯個時打算叫汽水..但係唔知道價錢..所以又叫左個條高高瘦瘦,帶眼鏡,下巴有粒痣既伙記過黎..點知佢又係唔出聲..係到唔知搵d咩..原來係搵張牌出黎比我地指住比我地睇係12蚊3罐..個表情就好似同我地講 : 呢到咪有囉...問問問...你地盲左咩?!之後我就叫話2罐可樂..1罐zero..佢問我地係咪姐係黑色..咁我地話:係呀,1罐黑色,2罐紅色點知佢竟然胸部挻前,好似想兇我地咁佢話:而家得黑色呀,無得你選呀,要定唔要呀?!?!嘩..我見到呢個情況我就答應我自己唔會再黎呢間名舫酒家!!呢餐飯我真係食得好唔開心!!我未見過有人咁串!!仲要我係客喎!!食餐飯都要比d伙記兇!!就算d野食有幾好
本人都算係好相遇既人黎..

基本上平時食飯見到d員工既服務差都只會覺得情有可原..
因為人人都有情緒..
但係今次真係嬲到我爆

其實之前都有黎開呢個名舫酒家..
因為尚德呢邊真係唔多酒家..
今次同媽咪去食飯..
佢竟然當無事?!道歉都無句..個時都已經有d嬲

之後食緊飯個時打算叫汽水..但係唔知道價錢..
所以又叫左個條高高瘦瘦,帶眼鏡,下巴有粒痣既伙記過黎..
點知佢又係唔出聲..係到唔知搵d咩..
原來係搵張牌出黎比我地指住比我地睇係12蚊3罐..
之後我就叫話2罐可樂..1罐zero..
佢問我地係咪姐係黑色..
咁我地話:係呀,1罐黑色,2罐紅色
點知佢竟然胸部挻前,好似想兇我地咁

佢話:而家得黑色呀,無得你選呀,要定唔要呀?!?!
嘩..我見到呢個情況我就答應我自己唔會再黎呢間名舫酒家!!

食餐飯都要比d伙記兇!!
就算d野食有幾好都無用,因為你d態度..唔會有第二次!!
2011-05-01
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
Celebration
Mother's Day