2018-07-14 379 views
光顧德美已超過十次,一值都喜歡食三文魚角切飯同壽司定食,飯加左鰹魚汁好入味,刺身新鮮。男友未食過,所以帶他去食午餐,我點了三文魚角切飯定食,男友點了鰻魚飯定食,我點的三文魚角切飯好快到左,但前菜沙律、麵豉湯遲遲都未到,向職員追單都未有,我男友完全未有得食,我真係好嬲,向女店長投訴,她只不斷叫我等,整緊喇!最後只來了前菜,鰻魚飯一直未有,遲過我入坐既人下單叫鰻魚飯,都已食緊,男友等了足足一小時都未有,追單追左好多次都冇人理會,我再問店長,佢又係叫我等,我忍唔住發火鬧人,究竟仲要等幾耐,等左一個鐘都未有,我地趕住睇戲,就快夠鐘喇,你地試下等個鰻魚飯等一個鐘都未有係乜感受先啦!鬧完之後就即刻來鰻魚飯足足等左一個鐘,追左N咁多次單,發火鬧人先有得食。食物就算做得幾好味,但服務態度咁差,咁樣做生意,直頭趕客。
鬧完之後就即刻來鰻魚飯