2019-09-29 398 views
嚟開太子拎蛋糕,就search下呢頭有咩抵食。原來呢間餐廳用eatigo訂位,主餐牌有6折,甜品、飲品同其他餐牌既嘢食就正價。其實佢個泰式打邊爐好吸引,但今次用咗優惠訂枱,冇理由唔用架嘛🙈🙈🙈 所以先試試主餐牌,冇伏下次就嚟試邊爐🤪今次嗌咗一個生菜包、一個馬沙文咖喱牛腩飯、一杯泰奶茶同埋一個芒果糯米飯。生菜包啲肉碎好細粒,好易擺上生菜度食,生菜爽口,大大塊又冇爛葉,肉碎份量都夠,唔太酸,辣度都夠,推介~咖喱就冇影到相,但係幾香,牛腩夠淋,撈飯食好正~泰奶茶就不過不失啦,唔算太甜,但正價$38又唔係抵飲。最後芒果糯米飯啲芒果唔當造偏酸,但糯米飯係熱既,咬落去煙煙韌韌,大家可以夏天再去試。備註:嗰晚個芒果糯米飯等咗好耐,應該漏咗單,但d staff態度好好,又幫我地雪蛋糕,又主動換碟食甜品,等耐啲都冇所謂啦~

咖喱就冇影到相,但係幾香,牛腩夠淋,撈飯食好正~

泰奶茶就不過不失啦,唔算太甜,但正價$38又唔係抵飲。

2019-09-25
Type of Meal