2021-06-13 347 views
朋友介紹,因為可以喺甜品度寫字,所以女朋友生日book咗去食。本性開開心心,一去到話book咗兩位,問完電話之後佢話冇,搞咗一輪之後,佢終於話有,不過話book咗三位,聽到我頭都痛埋,開埋OpenRice比佢睇2位佢先幫手改。🤬坐低咗之後,冷氣機係咁滴水,張凳要退到勁埋先唔濕。🥵有一個要讚嘅地方就係每食一樣野都會換哂餐具同埋碟。不過有一隻碟又污糟。🤢最離譜嘅係,我係特別要求嗰度寫左想喺甜品寫字,所以就算我哋已經食飽,都嗌多個甜品,點知佢個甜品係冇寫字嘅😡唔寫得唔緊要呀,但係要通知人呀嘛,搞到我哋冇為歡喜,之後得長空😤OpenRice啲圖都見到有啲係有寫happy birthday,完全同網上嘅唔同。
坐低咗之後,冷氣機係咁滴水,張凳要退到勁埋先唔濕。🥵
2021-06-13
Celebration