地方黎講算係坐得舒服, 地方大, 環境黎講絕對唔錯,一入黎就會有探體溫, 需然唔知有無用, 但起碼食起上黎會更安心!野食分二種, 比我感覺印象最深係全部都用盒裝住, 比較衛生, 睇黎呢間餐廳真的很認真抗疫!以上的野食係任拎的自助吧, 野食選擇十分多, 標得十分清楚,呢到鍋底最重要係湯既味道, 味道黎講算係十分唔錯,牛骨湯, 味道望落去都合十分濃味, 湯濃先會好食!我地食既係M5和牛餐, 口感黎講係薄身小滑, 煮一陣就可, 牛味偏濃, 口感黎講算係唔錯,仲要任食M5和牛 份量比較大件, 一淡食落口個口感會覺得幾彈牙!而一口牛方面就會比較硬身小小, 但牛味就會更重一D.另一方面比較感慨既係, 醬料選擇真的很多! 不過我無最中意食既沙爹醬!!但有好多新既醬料, 例如豬肉醬和自制的牛肉汁大家可以試試!黎得食台式, 通常都會叫下佢地既小香腸! 味道唔錯, 主要口感爽口,但係溫度唔夠熱, 有小小凍飲品都有好多特色野, 大家可以試試佢地自家出既飲品,茶包飲品黎, 不過就唔會預有咩甜味!整體黎講算係樣樣野都做到足! 服務認真, 性格比算高, 環境十分舒服, 種類又多, 值得一試!
地方黎講算係坐得舒服, 地方大, 環境黎講絕對唔錯,
睇黎呢間餐廳真的很認真抗疫!
呢到鍋底最重要係湯既味道, 味道黎講算係十分唔錯,
牛骨湯, 味道望落去都合十分濃味, 湯濃先會好食!

而一口牛方面就會比較硬身小小, 但牛味就會更重一D.
另一方面比較感慨既係, 醬料選擇真的很多!
不過我無最中意食既沙爹醬!!
但有好多新既醬料, 例如豬肉醬和自制的牛肉汁大家可以試試!
但係溫度唔夠熱, 有小小凍
不過就唔會預有咩甜味!

2020-03-18