2019-01-06 4754 views
本身一早已經好想食呢個海底撈 因為吸取左上一次要等位等好耐嘅經驗 所以今次早左出去食。5點鐘上到去 ..因為時間太早既關係。人唔算太多 ,所以唔洗等位坐。因為咁我地先去左整指甲先,而小朋友就可以坐係度玩飛行棋。大概整左十五分鐘到 指甲個part就完全左啦。咁入到去食飯,限時個半鐘,雖然每碟既份量唔太大。但係服務態度已經抵返晒。作地係每張枱都有一個負責睇枱嘅人,雖然佢一個人睇幾張枱但係佢返嚟睇我哋嘅次數都好多一見到我哋自己拎野去落嘅時候佢就會衝埋嚟幫我地。到左拉麵環節一定要點 因為佢會即係係你面前拉一個面,而且個拉麵係非常爽口㗎。所以整體上服務態度一流,嘢食都吾錯。未去過嘅人可以值得一試!