2015-01-19 3775 views
因為公司有免費飛,所以就決定同女朋友一齊去玩,順便食女朋友想食係迪士尼酒店的Grand Salon,聽人講會好多人,所以預先Book左下午茶,朝早玩完再去食,等個架接駁巴士好快有,一落車三樓就係,個環境好靚,好快比到位我地,SOFA位,TEA有兩款可以揀,咁我地當然揀左傳統維多利亞式的甜點,點左好快就送到上枱,第一層係鬆餅,第二層係咸點,第三層就係曲奇,望到個樣都覺得靚,女朋友好好笑話唔捨得食,試左第一層先,個鬆餅係提子同原味,食落去有些少硬,提子味香口D。第二層D咸點同三文治就普普通通,反而第三層就好味,D米奇曲奇好香牛油味,個朱古力撻都幾甜下。另外我好欣賞入面D服務,D WAITER除左有禮貌同NICE,仲會係咁REFILL D茶!
2015-01-17
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$180 (Tea)