2019-02-27 767 views
一向同朋友約食飯,都係靠我呢個吃貨搵餐廳🥳咁岩係Openrice見到呢間餐廳做緊Main Course買一送一既promotion, 作為月光族既我地緊係唔放過用最平既價錢食好西啦😝😝餐廳裝修係用工業風,幾有feel, 不過d櫈有d細,所以坐得唔係太舒服😖我同朋友分別叫左個牛扒同龍蝦🍽先講下個牛扒先, 好大份,肉質都還可以,如果以買一送一既價錢黎講,都算唔錯架!最搞鬼既係d薯菜收埋左係塊扒下面🤓龍蝦係好好食,都算幾大隻,肉質口感都好,另外,值得讚既係薯條炸得好,食得出係用新鮮油炸,仲配埋兩種醬汁,分別係我最鍾意嘅黑松露沙津醬,同茄汁,顧及到唔同人嘅口味👍🏻雞翼係全晚既冠軍,蜜糖味重😝食落甜而不膩,真係想無限再order🤤(可惜要減肥😭)差d唔記得講,呢度d staff既service超好,好有禮貌又貼心🥰💓

我同朋友分別叫左個牛扒同龍蝦🍽

炭燒美國安格斯西冷牛扒