2020-10-28 259 views
今次黎到HOLLY BROWN食野 🙈一直以為佢係食炒雪糕🤪!以前細個好鐘意成班朋友一齊食ga! 原來中環宜家有一間 仲係食西餐💕我地4個人叫左好多野食 雞肉凱撒沙律🥗食落去啲菜好新鮮 唔會話放咗好耐嘅感覺辣肉腸意式薄餅🍕呢個放落嚟嘅時候有好濃郁嘅芝士味 但食落去係好香不過如果唔太食得濃味芝士嘅朋友仔 可能就要揀另外啲食物啦!牛肝菌意粉🍝呢個意粉食落都好香菇味 個汁同粉嘅比例不錯👍🏻 唔會話太乾或者太濕 而且份量都好多! 牛肩扒配薯菜🥩呢個牛我哋其實叫咗五成熟不過可能我哋放左一陣先切開 所以就唔會睇落好紅食 佢嘅肉質比較林一啲都唔韌!小食拼盤 一班朋友去食嘢最適合就係叫呢啲㗎啦! 佢嗰個薯仔皮焗芝士其實幾好味㗎好香好脆!Gelato 意式雪糕 🍨我哋叫咗抹茶同埋雲呢拿味 一致覺得抹茶味超香 唔會話假好假嗰種!黑糖桂圓薑茶 荔枝茶 蜜桃茶全部聞落同埋飲落都好香☕️🍵不過如果大家食唔到薑嘅辣 就唔好揀黑糖嗰個啦!
今次黎到HOLLY BROWN食野
我地4個人叫左好多野食

雞肉凱撒沙律🥗
食落去啲菜好新鮮 唔會話放咗好耐嘅感覺

辣肉腸意式薄餅🍕
呢個放落嚟嘅時候有好濃郁嘅芝士味 但食落去係好香
不過如果唔太食得濃味芝士嘅朋友仔 可能就要揀另外啲食物啦!

牛肝菌意粉🍝
呢個意粉食落都好香菇味 個汁同粉嘅比例不錯👍🏻
唔會話太乾或者太濕 而且份量都好多!

牛肩扒配薯菜🥩

小食拼盤
一班朋友去食嘢最適合就係叫呢啲㗎啦!
佢嗰個薯仔皮焗芝士其實幾好味㗎好香好脆!

Gelato 意式雪糕 🍨
我哋叫咗抹茶同埋雲呢拿味
一致覺得抹茶味超香 唔會話假好假嗰種!

黑糖桂圓薑茶 荔枝茶 蜜桃茶
全部聞落同埋飲落都好香☕️🍵
不過如果大家食唔到薑嘅辣 就唔好揀黑糖嗰個啦!