2017-10-22 769 views
去西貢玩足一日,攰爆了🗿喺返沙田既路上,大家都好關心晚餐會食咩,畢竟真係餓到前胸貼後背😫一於去新城市睇下有咩食,時值六點零,每間餐廳都開始有啲人龍了。最後我話:就pizza express lah! 反正好耐無食pizza嘛,大家好快就同意了蜜糖食唔出,蕃茄味反客為主,雞肉同芝士都幾大舊,pizza overall 都夠熱,唔錯用非常簡單既配料整出黎既意粉,好香,加上松子仁有新鮮感,但份量太少普普通通的一道菜,唯一問題係份量加入薄荷令人飲完精神好多啊青瓜加薄荷既清新感覺係我既至愛諗住可以食得好飽但事與願違,想叫多幾個pizza 同意粉又嫌貴,最後都係快啲埋單再搵甜品食算了😗

蜜糖雞肉薄餅

羅勒香草醬意粉

白汁蝦肉意粉

普普通通的一道菜,唯一問題係份量

檸檬特飲

加入薄荷令人飲完精神好多啊

青瓜青檸梳打

青瓜加薄荷既清新感覺係我既至愛

2017-10-02
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
青瓜青檸梳打