2018-03-09 617 views
早前去食,原因係被佢排煙風口放出黎既氣味所吸引,個香味好勁因為唔係假日/繁忙時間,所以好快就有位安排咗我同朋友點咗兩款咖哩第一款是瑪沙拉咖喱雞,可惜個馬沙拉咖喱汁唔夠香,而且仲有啲「希」,淨係聞到有胡椒味,比起喺門外聞到嘅香味差好遠,還算好的是雞肉煮得唔算「鞋」。第二款係蕃茄汁咖喱牛腩,瀏覽算係煮得好琳,而家呢10金龍嘅質料來講應援色都有牛肉嘅味道算唔錯,但係有同樣嘅問題,就係啲咖喱汁煮得比較蕃茄汁咖喱牛腩,牛腩算係煮得好琳,而家呢10金龍嘅質料來講仍然色都有牛肉嘅味道算唔錯,但係有同樣嘅問題,就係啲咖喱汁煮得比較「希」,而且完全食唔到有蕃茄嘅味道或者感覺,而個咖哩味同第一款瑪沙拉差唔得遠兩款咖哩都點烤餅,反而個烤餅淨食都唔錯,有小小麵粉香味最深印象係個餐前脆片,好香好脆
早前去食,原因係被佢排煙風口放出黎既氣味所吸引,個香味好勁
因為唔係假日/繁忙時間,所以好快就有位安排咗
我同朋友點咗兩款咖哩
兩款咖哩都點烤餅,反而個烤餅淨食都唔錯,有小小麵粉香味
最深印象係個餐前脆片,好香好脆