2013-03-25 131 views
今日早收工,同女朋友黎試下依間咁出名,又咁近我返工既CAFE員工態度不錯,地方幾舒服先上雜果沙律,一般般,沙律漿可以再少一點,生果有點酸.主菜要左一個焗葡汁火腿雞扒長通粉,依樣要讚,原本不是長通粉,但只要係餐牌有的都可以自由轉,紅米飯,長通粉.......賣相不錯,味道就普通,面頭的紅蘿蔔,好硬. 個底超多油,去到恐怖形容,最底9要經特別處理先可以放入口(隔隔油).另一個係煎豬扒配"秘製燒汁", 賣相好靚又大份. 但一切落去,好硬. 切得MINI D諗住易咬易食, 都仍然係又硬又"鞋",到達不能接受,雖然價錢平,但應該完全冇做過D咩野另佢軟身少少,亦不JUICY,乾得很. "秘製燒汁"是甜甜的,豬扒加上大量燒汁,冇咁乾,但同亦不滿意,冇肉汁的.薯條很香薯仔味,但太油,吃完還有幾滴油在口中.DRINK方面冇特別,我杯薄荷綠菜非常啖口.地方不錯,只是有點嘈,2樓會更好.食物方面真的要改善,由其扒真的接受不了,吃完牙都軟了.

員工態度不錯,地方幾舒服

先上雜果沙律,一般般,沙律漿可以再少一點,生果有點酸.

DRINK方面冇特別,我杯薄荷綠菜非常啖口.

地方不錯,只是有點嘈,2樓會更好.
食物方面真的要改善,由其扒真的接受不了,吃完牙都軟了.
2013-03-25