2018-08-12 528 views
果日晚上落大雨好想快d食飯,路過門口見到全日免加一,而d菜都好平,4x-7x就有一碟,就入左。入到去見到d裝修好似港式茶餐廳,而且又得一台客食緊飯,咁平都冇咩人,果下覺得可能會中伏點知d菜竟然好好食又好地道最後食唔夠侯仲加多左碟添泰式雞肉炒金邊粉$46呢個金邊粉味道好好,無論質感定係調味都好好食,如果上面有花生碎就更正啦紅咖喱海鮮炒飯set $60呢個晚餐set包沙律,主菜同埋甜品,都係60蚊咋。沙律我地揀左青木瓜沙律,估唔到跟餐既前菜都有咁大碟,而且味道又係好好食個紅咖喱炒飯好惹味,但係入面有d好似香葉咁既嘢我唔係好鍾意,食唔慣個味道。唔知係呢度d嘢份量普通定係我地覺得好好食唔夠侯,所以又叫多左碟生菜肉碎包$55呢個有d可惜既係d肉碎炒得唔夠乾,下面竟然有汁,而且同平時食既比起身味道有d唔同,唔知差左d咩味。個生菜都係唔夠新鮮,下次唔會叫跟餐送既甜品,椰汁西米露膏,好食我地仲加左杯椰奶$15,入面竟然飲到d椰子肉碎,唔通係佢地自己打既?不過對於好鍾意食甜嘢既人黎講可能唔夠甜。估唔到求其入左間小店都咁有驚喜,重點係好平,兩個人食到勁飽都係食左$175咋!
點知d菜竟然好好食又好地道
最後食唔夠侯仲加多左碟添

泰式雞肉炒金邊粉$46

紅咖喱海鮮炒飯set $60

跟餐送既甜品,椰汁西米露膏,好食