2019-03-06 209 views
朋友就快生bb所以特登約左食個飯聚下!今次係我第二次黎呢間打邊爐!味道依然唔錯, 食物質素也保持得好好!我地叫左美人鍋x麻辣鍋! 美人鍋入面好足料,有半隻烏雞,桃膠!而麻辣鍋入面有好多鴨血同豆腐!正!鴨血可免費追加一次!我地四個人叫左好多配料,有手切牛肉,羊肉片,桶蠔,手打丸拼盤,蜂巢豆腐,雲吞拼水餃,年糕,qq粉,什菌同什菜火鍋配料雖然份量唔算多,但全部都好新鮮同乾淨!我地首先每人飲下個美人鍋先,又幾鮮甜🤤🤤之後開始打邊爐啦!手切牛肉,好軟滑,無筋的!羊肉片都唔韌,不過有小小羊羶味,我個人鍾意食羊就覺得幾好味🤭因爲都幾有羊肉既鮮味桶蠔一碟有6隻,不過都算大隻,蠔肉好新鮮食落好鮮甜,生蠔放麻辣鍋最正🤗🤗上次食過呢間野既手打丸已經覺得好正, 足料又彈牙! 個人最鍾意鵝肝墨🐟丸同黑松露🦐丸!比出面好多火鍋店都出色蜂巢豆腐吸晒火鍋湯底好正!年糕同qq粉煙煙韌韌打邊爐最正!份量都好多什菌同什菜食得出唔無平價菜, 雖然價錢唔平,但什菌好香好新鮮! 粟米都勁清甜!雲吞水餃呢道打邊爐雖然唔算特別底食,但人多可以share 湯底的話我都寧願食一碟碟散叫既火鍋,因爲食物質素真係正好多!!🤤🤤

火鍋配料雖然份量唔算多,但全部都好新鮮同乾淨!

蜂巢豆腐吸晒火鍋湯底好正!

年糕同qq粉煙煙韌韌打邊爐最正!份量都好多

雲吞水餃