2019-12-22 945 views
荔枝角工廈有唔少美食,前一排就同朋友去試咗呢間專食burger既餐廳。星期五夜晚食當日晏晝先book都仲有位,以為人唔會好多,不過去到都幾full下,如果walkin就未必有位啦。店入面裝修都幾好feel,但同時唔會太暗,感覺唔錯。我叫咗黑松露烤大菇芝士漢堡既set,個set包括一份沙律或者餐湯,餐湯係雜菜湯,味道都幾酸,反而雜菜味道就唔太飲到, 比較普通。沙律既菜就幾新鮮,用咗柑橘系調味,都係偏酸既,不過都幾清新。我叫既係黑松露烤大菇芝士漢堡,唔知點解佢餐牌無寫不過都有跟薯條既。薯條係厚切,連埋薯皮,唔會太鹹,熱辣辣咁上碟,非常唔錯。而個漢堡,size就唔算好大個,但無論個包定餡料都唔馬虎!個包好香,有烘過所以外脆內軟,牛油味好香,非常出色!餡料既黑松露醬固然香,但大菇既香味都唔輸蝕,菇味又香又濃!加上生菜增加口感,仲有一個類似薯餅既素菜漢堡,食得好滿足😋😋雖然價錢唔算平,但食物質素都對得住個價,可以再戰!

雖然價錢唔算平,但食物質素都對得住個價,可以再戰!