2007-12-09 1 views
  第2次去食,同我第一次一樣,叫同樣既食物:*Cheese buger $30 +$20有個set(coke + 薯格/薯角)真係好唔錯,用料好足,算係好抵我係Buger支持持,以佢\quality,真係唔算貴我曾經去sha tin ruby tuesday食過兩次buger,但真係freshness burger好過佢\!!希望大家去試試!我朋友叫hot dog,佢\話好多cheese,感覺好滿足!我本人鍾意食薯格但其實薯角既份量,會比薯格多環境:其實sofa位會好d我覺得D staff其實幾nice,但我第2次去比較多人,可能因為係sat掛,都要等一陣位,買野食六等左一陣但staff好nice,就好似我一坐低,就叫佢\比menu,佢\係笑住咁即刻拎比你,見我地唔<椅>,仲即刻拎比我地雖然我都有聽過人講話service唔好,但我就咁岩2次去都好好喇只係個人意見,大家可以參考下丫^.^
  第2次去食,同我第一次一樣,叫同樣既食物:

*Cheese buger $30
 +$20有個set(coke + 薯格/薯角)

真係好唔錯,用料好足,算係好抵
我係Buger支持持,以佢\quality,真係唔算貴

我本人鍾意食薯格
但其實薯角既份量,會比薯格多

環境:其實sofa位會好d我覺得

只係個人意見,大家可以參考下丫^.^
叫既食物
好多薯角