2021-07-19 62 views
5月果時搵左朋友一齊去食飯,一入到黎覺得好尷尬,兩個女仔嚟,可能果排520所以餐廳佈置咗好多心心,超級有情調,個天好靚,差少少就睇到日落 食物種類超級多,因為唔想揀所以就叫精選晚市套餐,等緊野食既時候會先上包,食住傾吓偈好開心 如果唔想揸牛油,想點橄欖油或者醋可以問職員拎~ 兩個女仔驚食唔晒兩個set,所以點左一個set再加個main,職員好貼心咁將個湯分開左兩份餐湯係蕃茄濃湯名符其實,真係好濃既蕃茄味,質地比較傑身 牛扒方面西冷低卡啲但係肉眼無咁un所以揀左炭燒美國特級安格斯熟成肉眼扒 留意返可以俾平時叫生少少,熟成牛肉會令肉質更幼嫩同肉味更濃郁 其實佢有個bar wine cocktail都多人叫 不過最近唔飲得酒 唯有下次

如果唔想揸牛油,想點橄欖油或者醋可以問職員拎~

餐湯係蕃茄濃湯
名符其實,真係好濃既蕃茄味,質地比較傑身