#翠華餐廳 (中環)中環威靈頓街15-19號地下至2樓-----🐷胡椒豬手($69)-去親翠華都係食魚蛋粉 豬軟骨米線 奶油豬 set lunch set dinner 個d 今次想試下特別野 就叫左呢個豬手 點知咁就中伏啦 首先胡椒豬手無乜胡椒味 純粹好鹹 非常鹹 鹹到單食食唔落 要配飯食 而豬手質素本身都唔靚 豬肉味好淡 最恐怖ge係 d豬毛無剃乾淨🙈🙈食落好多位都好似鬚根咁吉吉地 好驚嚇😂下次都係唔好貪得意亂試新野🤷🏻‍♀️-----👶🏻B仔整體評價:1/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:4/10個👍🏻(份量都多ge 但唔好食😂)👶🏻B仔環境評分:6/10個👍🏻👶🏻B仔味道評分:1/個👍🏻👶🏻B仔回頭機會:0/10個👍🏻-----#swallowhongkong跟住我一齊吞食香港啦!🤤#swallowcentral
#翠華餐廳 (中環)
中環威靈頓街15-19號地下至2樓
👶🏻B仔整體評價:1/10個👍🏻