2018-03-24
特地去到將軍澳食,因為朋友介紹話呢度好岩我,而且係有誠意既店,所以好快我地約左出來食喇🤗🤗舖頭裡面其實位置唔算多,只足夠大約3-4人坐,不過亦有室外位置可以坐,出面有一兩張枱,食緊野期間都見一直會有客叫外賣,都算幾旺場個日因為落雨,我地就坐左舖入面。見有唔同地方名既burger,了解完有咩材料後,我地揀左New York burger,一份都幾大份,足夠我地兩個女仔share 食,個包係有烘過,脆脆地幾香口,漢堡扒係店家自製,幾juicy,另外蕃茄同生菜都好新鮮。仲有粟米片配牛油果醬,正!因為都幾大件,舖頭會有張黑色紙巾比你包住食,可以唔使驚整到周圍係🤤水牛城雞翼係辣既,可同店主講想要既辣度,呢次其實係朋友知我鍾意食辣,特登就係叫我挑戰呢個😳我地叫左初級版地獄辣,係真係幾勁下,食完係咁流鼻水同眼水,平時食粉麵都會叫大辣既我都覺得好辣下,不過都成功食晒既😂😂味道就酸酸甜甜+辣咁,雞翼肉質都滑。嗜辣者可以挑戰下,佢辣得黎都係有味,唔會得個辣字既。飲品叫左兩款手工啤,其實仲有好多款式,不過同店主了解完後,佢介紹左呢兩款比我地。左手邊就麥味重,淡身既啤酒,右手邊會有d榛子味,比較甜但好岩女仔飲
嗜辣者可以挑戰下,佢辣得黎都係有味,唔會得個辣字既。
飲品叫左兩款手工啤,其實仲有好多款式,不過同店主了解完後,佢介紹左呢兩款比我地。左手邊就麥味重,淡身既啤酒,右手邊會有d榛子味,比較甜但好岩女仔飲😍
呢度感覺係幾舒服,食物係即叫即做,見住佢即刻整好新鮮,同埋親切既店主除左介紹返d食物之外又會同你吹下水。呢一餐成個感覺係幾好,可惜我住得遠,不過會再食過既👍🏻真心覺得係有質素⋯