2019-12-14 982 views
佢唔係太子馬路邊,有好多本地手工啤酒可以揀,今次試咗兩款都唔錯😌,有選擇困難症嘅話,呢度嘅店員會好有耐心慢慢去介紹唔同款嘅手工啤酒。/舖頭環境裝修唔錯,好有格調😎。慢慢坐低邊飲邊食都幾享受。店員都好細心,根據我哋食嘢嘅進度先再上菜,為咗每一樣嘢食都係熱辣辣最好味!喺香港真係好少西餐廳可以做到兼顧埋用餐進度咁細心,又唔會催促你快啲食完。好難得👍小食拼盤 - 水牛城雞翼、黑松露薯條、炸洋蔥圈、沙律🌟新鮮滾熱辣即焗即炸,黑松露薯條喺煮嘅時候已經調咗味,唔使另外再點醬。蕃茄芝士薄餅(素)🌟店員見我哋叫咗好多肉,又想食pizza,特登推薦左呢一個素食薄餅。最鍾意食薄底嘅pizza,新鮮焗出嚟成個餅底都脆,又唔會食完個餅底之後飽哂。燒鹹牛脷🌟店員推介嘅新出品嘅小食。🤤呢碟鹹牛脷賣相雖然平平無奇,但真係好出色。係街上面好似搵到厚切嘅牛脷,而且仲可以煮到佢好䭃,啲肉好軟身好易咬,牛脷本身已經好入味,仲要配埋個芥茉醬更加正!!去到必試!

小食拼盤 - 水牛城雞翼、黑松露薯條、炸洋蔥圈、沙律
小食拼盤 - 水牛城雞翼、黑松露薯條、炸洋蔥圈、沙律🌟

蕃茄芝士薄餅(素)

蕃茄芝士薄餅(素)🌟

燒鹹牛脷🌟
店員推介嘅新出品嘅小食。🤤
2019-11-19
小食拼盤 - 水牛城雞翼、黑松露薯條、炸洋蔥圈、沙律
蕃茄芝士薄餅(素)