2019-09-11 591 views
又來到大角咀搵嘢食啦🙆🏻🙆🏻我真係每次去大角咀都有新嘅驚喜👍🏻👍🏻👍🏻今次就係平時去開嘅大全街嘅隔離一條街,叫埃華街,搵到呢間漢堡小店👍🏻👍🏻👍🏻睇佢個餐牌好似幾吸引,價錢又唔係好貴,所以就去試吓啦🙆🏻今次同男朋友叫咗兩個漢堡,兩個小食,同埋兩杯可樂,加埋都只係$250🤑🤑認真抵食🤑🤑🤑店舖仲好細心咁提供手套俾我哋食漢堡嘅時候帶👏🏻👏🏻唔怕食到好污糟👏🏻👏🏻鵝肝和牛漢堡呢個漢堡真係不得了,夠鵝肝有我一半手掌咁大仲要好厚😍😍😍鵝肝兩邊都煎過,所以好香口,和牛都煎得好好,和牛同埋鵝肝嘅味道好夾,一咬落去啲肉汁飛晒出嚟🤤🤤🤤怕鵝肝好油膩?漢堡嘅醬汁就用左酸酸甜甜既醬,所以食落去好和諧♥️♥️♥️燒菠蘿雞腿漢堡燒菠蘿不嬲都係我嘅最愛,個雞腿又係咬落去好多肉汁🤤🤤配埋燒菠蘿簡直一流, 而且雞腿好大塊,唔怕唔夠食👍🏻👍🏻脆炸特製薯條呢個薯條絕對唔係M記嘅薯條,好粗身,咬落去好有口感,係高質嘅薯條👍🏻👍🏻而且好大分,配埋店舖本身提供嘅番茄醬同埋辣醬,簡直一流🤤🤤🤤五隻水牛城雞翼呢隻雞翼大大隻,水牛城嘅醬汁分布得宜,不過對我呢個食唔到辣嘅人來講就有少少辣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

睇佢個餐牌好似幾吸引,價錢又唔係好貴,所以就去試吓啦🙆🏻

鵝肝和牛漢堡

燒菠蘿雞腿漢堡