2021-10-28 381 views
識我既人都知我對足球冇咩認識🤣🤣不過朋友指定想黎,而我當然係因為佢地既美食而黎啦🤣🤣餐廳裝修好有心思,地下就設計成草地足球場,落地玻璃窗掛上球衣,旁邊仲有唔少記念品擺設。最緊要係呢間餐廳睇得又食得,非常適合同朋友聚會或者比驚喜另外一半,咁啱都有兩枱客慶祝生日🎂🎈 鹹蛋黃雞翼 $78滾熱辣炸起,超香咸蛋黃味,外面好脆,入面好嫩滑,如果人多d仲可以試佢個咸蛋黃拼盤😈🎈半隻波士頓龍蝦配白松露忌廉或鮮蕃茄汁意大利天使麵/扁麵 $168(包埋沙律、牛油包、餐湯 & 餐飲)百零蚊有齊晒成個set,CP值好高👍🏻仲要所有野都唔馬虎,沙律用密實樽裝住,保持沙律菜新鮮爽口👍🏻牛油包都有焗香先上枱,另外今晚有南瓜湯一樣好夠味好足料🥰我地揀左白松露忌廉汁,好香好好味,亦都好掛汁,食到好飽都仲會想食晒佢🙈再加埋半隻焗龍蝦真係大滿足,雖然龍蝦好似有少少過熟🙈🎈香燒美國Creekstone牛肉眼拼法國鵝肝 $238(包埋沙律、牛油包、餐湯 & 餐飲)牛扒加鵝肝又係賣飛佛組合,牛扒肉味夠亦都有口感,因為我最怕就係食到d鬆肉粉牛🙈🙈另外要讚個伴碟既薯蓉,新鮮做亦有保留少少薯仔粒,配埋黑松露味真係超正😋🎈紫薯Latte

🎈 鹹蛋黃雞翼 $78

(包埋沙律、牛油包、餐湯 & 餐飲)

🎈香燒美國Creekstone牛肉眼拼法國鵝肝 $238
(包埋沙律、牛油包、餐湯 & 餐飲)

🎈紫薯Latte (冷)+$26
🎈綠茶Latte (熱)+24
兩杯飲落都好舒服,唔會太甜亦都唔會太濃👍🏻天氣轉涼飲杯熱野好舒服🥰🥰其實叫左餐仲可以6折叫甜品,見到隔離枱有叫賣相都幾正,可惜真係太飽食唔落,唯有留番下次🙈
2021-10-27
  • 香燒美國Creekstone牛肉眼拼法國鵝肝