知道這一間餐廳好耐,所以去試一試。環境非常好,服務也很好。點菜時想點多春魚,想問一份多少條,點知一份係一條,一份係$24,我真係第一次去吃一份一條多春魚嘅日本燒。小朋友想吃,就算,點兩份,希望有驚喜。再問牛舌,一份有三件,正常,但強調係一大兩細,唔通要就牛舌形狀?重點左雞泡魚乾,大菇,油甘魚鮫,飯團,粟米,芝士年糕等等。點完後等咗都一段時間食物先來,但竟然係芝士年糕先來,咩玩法??到多春魚來,竟然真係一條普通不過價值$24嘅多春魚....實在搵苯...其他吃物都好燶,只有燶味同好鹹...牛舌真係一大兩細。重有叫咗茉莉花茶,竟然用tiwnings 茶包又收$2x。餐廳其實好細心,用熱石爐去保溫,服務也好細心。但$24一條多春魚同燶味串燒實在好影響。本人只希望提供意見有待進步,難得有好嘅設施環境服務,希望會做到吃物可以配合,收費可以合理。