唔想食pixxahut呢d 藍yuuu店,但又想食pizza!荔枝角D2個面有間小店有勁多款pizza食😍仲要係 手 工 即 烤 薄 餅😳 而且佢pizza d種類真係多到花多眼亂😍入到去望餐牌原來唔只pizza,意粉沙律小食扒類主菜同甜品佢都有!-1. Bianca 比安卡白色情人 12” ($148)當然一定要叫個pizza trytry,一於簡個個名最特別既黎試下😏問店主先知既小知識,bianca係一款好義大利風味的烘烤薄餅!佢鋪左意式bacon-pancetta,超多既芝士同茅屋芝士🤤而且係我最愛個款薄薄既卜卜脆pizza,胃口唔大既我都忍唔住食左3件😍我對面位個個直頭自動波清哂甘多件🥰·2.蒜香芝士雞翼 ($78)因為都知食完pizza都食唔落其他野,所以只叫個小食就算😂點知呢個雞翼好抵食,有成8隻甘多,平時呢個價錢咪最多4-6隻🤪超香蒜香加芝士味,好鬼惹味😋😋-其實真係勁抵食!😍因為食完真係好飽😂佢仲要有兩人餐簡(係一小食加意粉加pizza)食呢個真係應該要變4人食先食到haha-📍 Pizza Piazza(#荔枝角)
1. Bianca 比安卡白色情人 12” ($148)

2.蒜香芝士雞翼 ($78)

其實真係勁抵食!😍因為食完真係好飽😂

📍 Pizza Piazza(#荔枝角)