2023-06-01 361 views
今日去左位於屯門市廣場既一間京川菜餐廳食飯~全新嘅裝修環境企理,店舖有一種優雅嘅感覺好似置身係華麗酒店一樣💓由帶位上菜結帳服務員嘅服務態度質素都非常好,佢哋亦好主動同我做食品推介😋老上海燻比目魚 $88燻比目魚上菜熱度好夠,秘製醬汁嘅味道令我一試難忘,醬汁帶有少少煙燻嘅味,用嚟送飯就一流啦😋稻成小籠包(4隻)$52呢間餐廳嘅小籠包,全部都係即叫即做,小籠包嘅皮好薄好滑,肉汁亦都好Juice,真係不錯!蘿蔔絲酥餅(3件)$52稻成嘅蘿蔔絲酥餅有別於一般,除咗size上大隻啲外蘿蔔絲酥餅嘅芝麻都比較多,入口好鬆化,芝麻亦都提升左蘿蔔絲酥餅嘅味道!推介推介五彩芋圓冰粉 $52稻成必叫芋圓冰粉~冰粉帶有少少蒟蒻,花生碎,紅豆,芋圓,黑糖,撈埋食真係透心涼,呢款冰粉男女老幼都一定鍾意食!黃金蝦球配南瓜露筍 $158最後特別推介黃金蝦球配南瓜蘆筍,呢款菜式好友邪惡感 蝦球好彈牙 掛滿左黃金醬汁真係非常惹味呀❤️整體來講成餐飯性價比都好高,個人認為舖頭位置比較隱蔽少少如果想去嘅朋友不妨去試吓啦🌈稻成 (屯門市廣場1期) (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2162號舖

今日去左位於屯門市廣場既一間京川菜餐廳食飯~

老上海燻比目魚 $88

稻成小籠包(4隻)$52

蘿蔔絲酥餅(3件)$52

五彩芋圓冰粉 $52

黃金蝦球配南瓜露筍 $158

整體來講成餐飯性價比都好高,個人認為舖頭位置比較隱蔽少少
如果想去嘅朋友不妨去試吓啦🌈

稻成 (屯門市廣場1期) (屯門)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2162號舖