2020-10-04 3156 views
上個星期朋友生日,食咗間質素唔錯嘅西餐,用咗網上預約嘅優惠之後又係半價就可以食到超抵食!今次間餐廳位於觀塘碼頭附近屬於工業區,放工時間都幾多人架!不過間舖頭似乎冇乜人知,所以都坐得好舒服。其實呢間舖頭係屬於一間車店嘅Cafe,所以佢唔係好大間,店舖裏面都有啲汽車嘅相可以欣賞下架!餐牌上面都冇特地寫明會供應酒精飲品,如果想飲酒既朋友可能就要問吓職員有冇啦。我哋叫咗芝士蟹肉釀大啡菇,紐西蘭牛扒同埋鮮蝦配蟹肉意大利飯,呢三樣嘢食都係意外驚喜之選!首先係大啡菇超級Juicy,而且蟹肉亦都好多,每一啖都好滿足架。另外牛扒我哋叫咗七成熟,食到有焦香既味道,啲肉都保持住粉紅色澤,至於意大利飯我哋都好滿意,佢哋嘅烹調方式令到意大利飯有口感之餘但唔會太硬,大蝦亦都燒到好香,我哋都十分推薦㗎!