2015-06-23 5078 views
我地3人平時食LUNCH都會約HK BREW HOUSE, 最愛佢個FLANK STEAK今日我地又黎食~RAINY DAY入到黎都無咩人, 岩晒我地吹水~一個SET $118 連埋加一先來個SOUP同包, 個包硬過石頭, D牛油係溶晒好似水咁, 包同牛油我地都無食到SOUP係普通紅湯囉, 入面都有D POTATO咁既~都OKICE TEA配牛排最正, 而且係FREE REFILL的最後來戲肉~FLANK STEAK~我呢個係MEDIUM熟, 入面仲有少少紅但唔會出血水, 岩晒火侯. 件排係薄薄的, 夠香又多肉汁! 正啊!FRIES勁脆卜卜, 我食食下咁多都食晒~~中環$118食牛排算係咁啦!

一個SET $118 連埋加一

ICE TEA配牛排最正, 而且係FREE REFILL的
最後來戲肉~FLANK STEAK~

FRIES勁脆卜卜, 我食食下咁多都食晒~~
中環$118食牛排算係咁啦!
2015-06-23
$118 (Lunch)
  • FLANK STEAK