2019-12-02 76 views
曾幾何時我迷上過Tom N Toms既原味乳酪沙冰,因為鍾意佢既味道酸酸甜甜好開胃好fresh~因為天氣開始凍喇, 所以我都唔飲沙冰而選擇左佢地新出既堅果hazelnut latte定唔知caramel latte.. Hmmmmmmmm…下次都係飲番原味乳酪沙冰比較好男主角就唔怕凍地要左<<Green Mint Mocha Tomnccino>> $46佢既Mint味都OK~我都可以接受… 而且朱古力味唔會太甜同埋比我想像中濃郁,令我有surprise.. 對我黎講咖啡味都算唔太濃..但唔飲咖啡既人應該都可以接受<<煙肉芝士蕃茄貝果>> $40(?)貝果外面脆脆地,面頭有D芝麻,令到貝果帶有微微的芝麻香~中心軟熟,而且入面揸左少少牛油~睇賣相都覺得煙肉冇煎過~ 所以帶唔出佢既香氣出黎。相反,芝士既味道OK香濃,但整體就soso~<<芝士焗韓式餃子>> $32呢個韓式餃子係即叫即焗既,佢地採用左蓄茄醬去做醬汁底~ 令到個味道酸酸甜甜好開胃。餃子份量都幾多下~ 一個女仔食完會飽的!!! 而且面

<<煙肉芝士蕃茄貝果>> $40(?)

<<芝士焗韓式餃子>> $32

呢個韓式餃子係即叫即焗既,佢地採用左蓄茄醬去做醬汁底~ 令到個味道酸酸甜甜好開胃。餃子份量都幾多下~ 一個女仔食完會飽的!!! 而且面頭鋪滿左芝士,拉芝效果做得好唔錯! 餃子入面希D冬粉、韮菜同豬肉。味道都OK~

得閒黎chill下都OK既!