2019-06-12 294 views
女朋友要和好朋友去韓國旅行, 掛住就一定架啦.作為貼心男友的我, 送機都是基本的吧.但今次佢地book 左去韓國既抵玩零晨機票, 在夜晚10點幾幫她check in 哂行李後, 她就提議食少少野先上機,在機場未入閘前要選擇的餐廳老實說不太多.但溫柔的女友知我最愛湯麵, 所以就陪我食何洪記了.基於夜晚10 點幾的關係, 所以叫的食物都不是太飽肚既類型.她叫了肉丸粥: 粥底好綿好滑, 肉丸彈牙有咬口, 加埋d 蔥令成碗粥都好快給我們秒吞在肚內, 亦令她十分暖肚, 在機上可以舒服睡眠我叫了鳳城鮮蝦水餃麵: 食麵最怕淋哂, 呢度既麵就十分有嚼勁. 水餃就充滿大蝦加豬肉, 好豐富又大隻.我們亦了個好少叫的蛋煎蝦米腸: 食落同一般煎腸粉多了一重蛋感. 再加埋甜醬, 花生醬及豉油的mixing 下, 令到不好腸粉的她都要大說一聲: 惹味!埋單都只是 $189. 就之後送我最愛的女友入閘了.
女朋友要和好朋友去韓國旅行, 掛住就一定架啦.
作為貼心男友的我, 送機都是基本的吧.
在機場未入閘前要選擇的餐廳老實說不太多.
但溫柔的女友知我最愛湯麵, 所以就陪我食何洪記了.
埋單都只是 $189.
就之後送我最愛的女友入閘了.
2019-04-21
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)