2020-08-30 413 views
喺疫情肆虐關係之下,好多舖頭都唔可以進行晚市,只可以做外賣,所以都相繼推行唔同形式嘅優惠,吸引市民幫襯不過呢一間餐廳竟然冇做任何優惠,但係仍然有唔少人光顧,於是呢日就同老婆一齊去試吓佢嘅拉麵,睇吓有乜咁特別我要左大盛炸雞豚腩拉麵,諗住份量應該會好大,點知嚟到嘅時候真係嚇咗一跳,冇諗過拉麵會咁細,完全唔夠食,我相信一個女性都會覺得份量唔多夠,就好似我老婆咁。另外炸雞炸粉比較厚,雖然裏面嘅肉質係幾鮮嫩同多汁,但係成大嚿炸雞只有好少部份係雞肉,有少少失望。。。另外流心蛋嘅部份就更加令人強差人意,因為做唔到半熟蛋嘅效果,蛋黃完全流唔到出嚟,似全熟蛋嘅感覺整體感覺真係唔太好,冇優惠之餘仲要得到咁樣嘅質素,相信店舖真係要正視呢個問題先可以挽回客人嘅信心

2020-08-27
$100 (Lunch)