Hiring
Monthly
$16,000-$16,500
Monthly
2024-05-08 155 views
閒日唔想煮,出去食個晚餐,諗唔到食乜好,睇下邊間唔使排隊,就搵到呢間,門面普通,見佢有set dinner, 價錢又唔算貴,就諗住一試。見佢入面明明有唔少吉位,但都要我地搭枱。整體環境普通,無話特別唔舒服。叫咗兩個set dinner, 118一位。食物ok,無驚喜,似快餐量產,某啲food court會好食過佢。但服務呢part就真係唔係好掂,已經無期望會有招呼,全店店員態度同水準都好一致,唔掂。如果佢宗旨係啲客食完快啲走嘅,咁佢好成功。應該係因為個set dinner比較經濟,所以有一定客人光顧。除此之外,無特別。

2024-05-08