2019-01-31 275 views
其實經過呢間舖幾次!每次見到貼喺門口腸粉啲相都有衝動想入去試食!好喇今日卒之的起心肝入去試食😤點知……腸粉喺係早餐時段提供😔我過咗早餐時段才去,所以錯過了!😭既然錯過了咪試吓佢哋嘅粉麵喇!我點了魚旦/牛筋丸河+煎餃子+豆漿老實講:魚旦/牛筋丸河係看似普通,但又係要有啲要求嘅!首先魚蛋真係普通到極,牛筋丸唔香口😑豆漿就係交嚟嘅行貨即一般又有防腐劑嗰啲!至於煎餃子以為佢哋自家炮製,點之喺"思念,"嘅餃子承惠$30盤!(點解知?因為見佢哋張啲紙盒掉喺門前嘅垃圾筒旁!)唉!😔佢哋真係要改下入貨喇!等我以為"潮洲仔"啲牛丸應該好正!點知有啲失望!唯有寄望下次早啲去試吓佢哋嘅腸粉睇吓喺咪真係咁差!

双併~魚旦牛筋丸河
煎飲子
2019-01-30
$100 (Lunch)