2019-12-22 865 views
22/12 星期日中午去食,比想像中少人,好似得兩三台客。餐廳冇開燈,全部靠自然光。感覺上裝修一般, 同樓上Cafe差唔多,但個景就幾開陽。就到聖誕節所以水bar佈置左唔同嘅聖誕裝飾。餐牌個設計好似一般般,睇咗好耐有似唔夠吸引。羊架唔so唔un。好食!簡單製作但已經好好食,黑松露同薯蓉係絕配。呢個食法都幾得意,田螺有牛骨髓嘅味道。牛骨髓嘅精華仲可以配小多士食埋。臨近聖誕同男朋友都想打下卡,request係甜品上面寫Merry Christmas~ 檸檬蛋白炸彈幾值得試!因為出邊食唔到,同埋佢呢隻黃色好靚,影相一流。有蜂蜜、檸檬、蛋、cream嘅味,好食的,仲會俾埋一個錘仔你,要自己博爛佢先可以食。叫咗一杯有薄荷、vodka、雲呢拿、棉花糖嘅signature cocktail,不錯不錯,但個人覺得棉花糖唔好咁焦好味d。最後買單兩個人$600,整體來說性價比OK的,post上story都有啲睇頭。星期日晏晝唔多人所以可以坐到窗口位。

就到聖誕節所以水bar佈置左唔同嘅聖誕裝飾。

餐牌個設計好似一般般,睇咗好耐有似唔夠吸引。
露絲瑪利羊架伴薄荷汁

羊架唔so唔un。好食!
黑松露薯蓉

簡單製作但已經好好食,黑松露同薯蓉係絕配。
燒焗牛骨髓配香草田螺

檸檬蛋白脆炸彈