2020-10-17 45 views
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️韓國釜山過江龍美味炸雞店燈光昏暗 天花掛住一串又一串嘅星星 相當浪漫 近門前位置仲有情人鎖牆 充滿韓國嘅感覺짱이에요🥰不過用膳時間只有1小時實在有點趕❶芝士炒雞🧀 $328呢個係呢間餐廳嘅招牌菜之一所以黎到點都要試吓!簡直係超級邪惡呢個碟嘅中間有雞、年糕同埋芝士上菜冇耐之後,店員就會主動過嚟幫你將呢一對嘢撈埋一齊咁多芝士 連埋啲雞年糕撈埋一齊食真係超好味!!😋😋啲雞唔會太肥又唔會太瘦食落係滑滑的👍🏻年糕食落就煙韌但有小小偏硬對於我呢個年糕嘅fans來講 如果年糕嘅份量更多就好啦😛旁邊就有爐邊蛋同埋紫菜飯大食既你都一定夠飽!但同時都岩曬三五知己share嚟食!😍❷甜辣炸雞 🐓 $178有差唔多10幾件冇骨既雞仲有一大堆撒上芝士粉既薯條薯格角炸雞食起來唔會覺得油膩肉質嫩滑 juicy醬料均勻甜中帶點辣又唔會太嗆喉好岩唔係太食得辣嘅朋友冇得輸❸海鮮煎餅 $118煎餅上枱嘅時候已經切好 好方便share嚟食入邊有好多唔同顏色既蔬菜色彩繽紛 海鮮份量都好足 有魷魚🦑同蝦仁🍤煎餅入口酥軟又唔會覺得好厚粉️Ps:尖沙咀都有分店啊😋
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️

韓國釜山過江龍美味炸雞
燈光昏暗 天花掛住一串又一串嘅星星 相當浪漫
近門前位置仲有情人鎖牆 充滿韓國嘅感覺짱이에요🥰
不過用膳時間只有1小時實在有點趕

❶芝士炒雞🧀 $328
呢個係呢間餐廳嘅招牌菜之一
所以黎到點都要試吓!
簡直係超級邪惡
呢個碟嘅中間有雞、年糕同埋芝士
上菜冇耐之後,店員就會主動過嚟幫你將呢一對嘢撈埋一齊
咁多芝士 連埋啲雞年糕撈埋一齊食真係超好味!!😋😋
啲雞唔會太肥又唔會太瘦
食落係滑滑的👍🏻
年糕食落就煙韌但有小小偏硬
對於我呢個年糕嘅fans來講
如果年糕嘅份量更多就好啦😛
旁邊就有爐邊蛋同埋紫菜飯
大食既你都一定夠飽!
但同時都岩曬三五知己share嚟食!😍

❷甜辣炸雞 🐓 $178