2022-07-23 54 views
係旺角東站對出嘅Graceland係一間充滿美式風格嘅酒吧,入面仲放左一部懷舊點唱機,好有電影入面果啲舊式酒吧嘅情懷🤩而家逢星期三仲有$6隻雞翼既優惠呀,送酒一流🫢。。🔘Graceland Burger | $138評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 呢款係佢地signature嘅自家手打牛肉漢堡,煎至微微焦香嘅牛肉漢堡,內裏肉質非常幼嫩,肉汁流晒出嚟🤤而每一款burger都配有兩款sides,我哋就揀咗傳統既美式薯仔沙律同coleslaw,兩款都酸酸甜甜咁非常開胃!。。🔘 Are You Hungry Tonight小食拼盤 | $138評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 每次去得酒吧都一定會帶啲小食嚟試吓🤩呢個小食拼盤好抵食,樣樣乜都有!炸薯角、洋蔥圈、炸芝士條,最特別係有炸Jalapeño墨西哥辣椒,但其實一啲都唔辣,食落口有一種炸芝士茄子嘅感覺,非常好食!😍。。🔘 Chicken Wings | $6/pc評分: 🌕🌕🌕🌗🌑評語: 逢星期三$6一隻雞翼🫣我哋兩個人即刻嗌左十隻😂,分別叫左5隻Buffalo同5隻Cheeto!Cheeto真係好惹味,面頭鋪上滿滿既辣粉,勁香勁好食!Buffalo仲可

Graceland  Burger

🔘Graceland Burger | $138
評分: 🌕🌕🌕🌕🌑

Are  You  Hungry  Tonight 小食拼盤

評分: 🌕🌕🌕🌕🌑

🔘 Chicken Wings | $6/pc
評分: 🌕🌕🌕🌗🌑
評語: 逢星期三$6一隻雞翼🫣我哋兩個人即刻嗌左十隻😂,分別叫左5隻Buffalo同5隻Cheeto!Cheeto真係好惹味,面頭鋪上滿滿既辣粉,勁香勁好食!Buffalo仲可以加$10揀唔同味道既醬🤤好食又抵食

🔻逢星期三$6隻雞翼!十隻起跳㗎!
🔻懷舊點唱機,氣氛好好,環境又幾正
🔻價錢都幾抵🫢
推介指數: ⭐⭐⭐️⭐️