2022-02-05 19 views
天氣愈嚟愈凍, 今日車車就同朋友去左旺角肉浦團到食邊邊火題, 餐廳環境幾大, 分左兩邊, 乾淨企理! 餐廳提供幾款套餐, 我地揀左“團”E個Set, 有肉又有海鮮, 湯底一共有7款, 我地揀左一款平時少見嘅清酒麵豉蜆湯, 上枱好香麵豉味帶鮮味, 味道岩岩好唔太咸!一開始餐廳會上一盤唔同部位嘅牛肉拼盤, 有牛五花腩, 安格斯牛頸肉, 安格斯牛小排, 安格斯牛板腱同薄切封門柳, 車車最中意就最牛小排, 入口油香重, 牛味濃郁, 每款肉上面仲有牌仔寫埋邊款打邊款! 除左可以用QR Code揀野食, 出面仲有多款醬料, 配料, 飲品同特色丸類可以選擇, 好似辛辣脆牛丸, 薑汁皮蛋貢丸, 香芋貢丸, 墨汁墨魚丸, 芫荽雞肉丸等等, 特別推介泰式流心蝦丸同芫荽雞肉丸, 爽彈惹味! 唔夠飽仲可以整多個麵食下!

2022-01-30
Type of Meal